9 december Kerstconcert 2018

Kerstconcert 2018

Op zondag 9 december geven wij samen met Zanggroep Musical Voices uit Neerkant een Kerstconcert in de kapel van Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Aanvang 14.00 uur en de entree is gratis.

Het is zeker niet de eerste keer dat beide koren samen optreden. In het verleden stonden ze beiden onder leiding van dezelfde dirigent, Theo van Teeffelen uit Neerkant. Het Deurnes Mannenkoor staat nu onder leiding van dirigent Jan Berkers en Musical Voices staat onder leiding van dirigent Jos Helgers.
Musical Voices bestaat uit een 50-tal enthousiaste koorleden die met veel plezier en ondersteuning van een geweldig combo leuke popnummers ten gehore kunnen brengen. De leden komen uit Neerkant, Meijel, Asten, Heusden, Helenaveen en Panningen. Het jongste lid is 22 jaar oud en het oudste lid is de 65 jaar al gepasseerd. Mooi is dat ieder lid zijn/haar unieke bijdrage heeft. De gemeenschappelijke deler is de liefde voor muziek en zingen!
Naast het zingen wordt bij elk nummer dat Musical Voices ten gehore brengt een passende choreografie ontworpen die vervolgens door het koor wordt ingestudeerd.
Het belooft een mooi en afwisselend concert te worden met zowel klassieke als moderne Kerstliederen.

Kerstconcert 2018