Agenda archief

Kerstconcert 2018

Op zondag 9 december 2018 verzorgen wij samen met Musical Voices uit Neerkant een kerstconcert in de Kapel van Willibrordhaeghe. Aanvang 14.00 uur. Gratis entree.

Concert in de Catharinakerk te Eindhoven

Zaterdag 20 oktober 2018. Concert in de Catharinakerk te Eindhoven. Aanvang 15.00 uur.

Muziek in de Cathrien

www.muziekindecathrien.nl/

Concertcyclus St. Willibrorduskerk Deurne

Zondag 15 april 2018.  Hierbij verleent het koor haar deelneming aan het concert uitgevoerd door het Eindhovens Koper Ensemble.  Aanvang 16:00 uur

Concert i.s.m. Male Voice Choir uit Warrington (Engeland)

Zaterdag 7 april 2018. Een concert i.s.m. het Warrington Male Voice Choir uit Warrington Engeland.  Aanvang 20:00 uur

Concertcyclus St. Willibrorduskerk

Zondag 18 februari 2018. Concertuitvoering i.h.k.v. de concertcyclus Deurne. In de Willibrorduskerk te Deurne. Aanvang 16:00 uur

Eucharistieviering Caroluskapel Roermond

Zondag 18 februari 2018. Het opluisteren van de eucharistieviering in de Caroluskapel te Roermond. Aanvang 10:30 uur.

Kerstconcert

Zondag 10 december kerstconcert in de St. Jozefkerk.

Eucharistieviering Jozefkerk in de Sint Jozefparochie

Opluisteren van de Eucharistieviering in de Sint Jozefkerk.

Aanvang 19.00 uur.

Herfstconcert

14 oktober 2017. Aanvang 20.00 uur

Herfstconcert in het C.C.D.

Eucharistieviering Elkerliek Helmond

Zondag 8 oktober 2017.

Eucharistieviering in het Elkerliek-ziekenhuis te Helmond.  Aanvang 10.00 uur.

150 jarig bestaan Catharinakerk Eindhoven

3 september 2017.

Deelname aan de eucharistieviering i.v.m. 150 jarig bestaan van de Catharinakerk te Eindhoven.

Aarschot Volkoren

Zaterdag 29 april 2017.

Deelname aan het tweejaarlijkse  Aarschots (B) korenfestival.

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met Koor Invite en het Jozefkoor.

Datum: Zondagmiddag 27 november 2016 in de Jozefkerk van Deurne – Sint Jozefparochie. Aanvang 14.30 uur.

Zevende en tevens laatste concert in de cyclus van “Toer Dur Deurze” Hieraan werken mee; Koor Invite, het St. Jozef kerkkoor, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door Annelie Brinkhof met pianiste Renate Hasselaar. Gratis entree.

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met Fanfare Wilona en G.K. Helenaveen/Gildekoor groot Deurne.

Datum: Zaterdagavond 5 november 2016 in gemeenschapshuis “De Gouden Helm” in Helenaveen. Aanvang 20.00 uur.

Zesde concert in de cyclus “Toer Dur Deurze”. Hieraan werken mee; Fanfare Wilona, G.K. Helenaveen i.s.m. het Gildekoor Groot Deurne, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door een gastmusicus/musici. Gratis entree. Nadere details volgen later.

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met G.Z.V. Una Sono.

Datum: Zaterdagavond 15 oktober 2016 in gemeenschapshuis “De Kastanje” in Liessel. Aanvang 20.00 uur.

Vijfde concert in de cyclus “Toer Dur Deurze”. Hieraan werken mee; G.Z.V. Una Sono, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door een gastmusicus/musici. Gratis entree.

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met koor To Enjoy.

Datum: Zondagmiddag 2 oktober 2016 in “M.F.A. ’t Huis” in Vlierden. Aanvangstijd:  14.30 uur

Vierde concert in de cyclus “Toer Dur Deurze”. Hieraan werken mee; Koor To Enjoy, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door een gastmusicus/musici. Gratis entree.

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met G.K. De Veengalm.

Datum: Zondagmiddag 22 mei 2016 in gemeenschapshuis “De Moost” in Neerkant.

Derde concert in de cyclus “Toer Dur Deurze”. Hieraan werken mee; G.K. De Veengalm, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door een gastmusicus/musici. Gratis entree. Nadere details volgen later.

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met G.K. Animato & Vela Monte.

Datum: Zaterdag 16 april 2016 in Café Zaal “De Zwaan” in Zeilberg.

Tweede concert in de cyclus “Toer Dur Deurze”. Hieraan werken mee; G.K. Animato, koor Vela Monte, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door een gastmusicus/musici. Gratis entree. Nadere details volgen later.

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met de Walsbergse Zangvereniging.

Datum: Zaterdag 9 april 2016 in het “Gerardushuis” in Deurne-Walsberg.

Eerste concert in de cyclus “Toer Dur Deurze”. Hieraan werken mee; Walsbergse Zangvereniging,

2e Jubileumconcert in het CCD Deurne

Het Deurnes Mannenkoor zal twee jubileumconcerten organiseren in het Cultuurcentrum Deurne. Aanvangstijd van dit 2e concert: 15.00 uur.

1e Jubileumconcert in het CCD Deurne

Het Deurnes Mannenkoor zal twee jubileumconcerten organiseren in het Cultuurcentrum te Deurne.

Aanvangstijd van dit 1e concert: 20.00 uur.

Receptie t.g.v. het 40 jarig bestaan van het DMK

Receptie t.g.v. het 40 jarig bestaan van het Deurnes Mannenkoor.

Aanvang 14.30 uur in Clubhuis zaal “Stationszicht”.

Huldiging jubilarissen (intern) met aansluitend receptie jubilerend Deurnes Mannenkoor.