• Het Deurnes Mannenkoor
  • Het Deurnes Mannenkoor
  • Het Deurnes Mannenkoor

Nieuws

Bestuurswisseling DMK

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering heeft er een wisseling plaats gevonden in het Bestuur van het Deurnes Mannenkoor. penningmeester Martien Koolen is vervangen door de nieuwe penningmeester Frits Bouwmans.  

Zeven jubilarissen

Het Deurnes Mannenkoor heeft dit jaar zeven jubilarissen. Dit is in het 42 jarig bestaan van het koor nog nooit voorgekomen en mag op een ledenbestand van 32 actieve zangers zeker uniek genoemd worden. Het toont ook aan dat de leden het koor erg trouw zijn en dat muziek, zang en vriendschap mooi samen kunnen gaan.    

Jubileumjaar met jubilarissen.

Dit jaar hadden we vijf jubilarissen, Martien van Helmond en Kees Bouwmans (40 jaar), Jos Nooijen (25 jaar), Jo van Hoek en Mike Zschuschen 12 1/2 jaar.

Geslaagd Herfstconcert

Het zaterdag 8 november gehouden Herfstconcert was een mooi afwisselend concert waarbij telkens twee koren op het podium stonden die om beurten twee nummers zongen. Dit werd door het aanwezige zeer gewaardeerd.

"Anders Vieren” en klein concert

Oost-Europese gezangen de speciale viering rond de bijzondere iconen door het DMK.

Optreden Royal Music Night

Op vrijdag 25 april 2014 heeft het Deurnes Mannenkoor samen met de Koninklijke Harmonie Deurne opgetreden.

Bestuurslid Frans van der Aa

Tijdens de laatste jaarvergadering van het Deurnes Mannenkoor heeft er een wisseling plaats gevonden in het Bestuur van het Deurnes Mannenkoor. Martien van Helmond is afgetreden en heeft plaats gemaakt voor Frans van der Aa.

Hoogstaand concert in Willibrorduskerk.

Op dinsdag 12 november was jeugdkoor Dzvinochoc uit Kiev (Oekraïne) te gast in Deurne voor een concert in de Willibrorduskerk. Het intermezzo werd verzorgd door het Deurnes Mannenkoor. Wat een geweldige avond was dit.

Duizenden mooie dromen

Het samenwerkingsconcert “Duizenden Mooie Dromen” met Musical Voices en het Deurnes Mannenkoor op zaterdag 14 december 2013 is in één woord fantastisch verlopen.

Zangers gezocht

Het Deurnes Mannenkoor, waar kwaliteit en gezelligheid voorop staan, zoekt zangers en vraagt uit volle borst uw aandacht!      

Sfeervolle kerstdagen en een gezond, muzikaal 2016

We hebben de laatste repetitie van 2015 afgesloten. Ook wij zijn tot na deze feestdagen met reces. Na de feestdagen gaan we weer met veel energie aan de slag met de voorbereidingen van ons jubileumjaar 2016. Ter gelegenheid van ons 40 jarig jubileum houden wij in 2016 de “Toer dur Deurze.” In november 2015 hadden we hiervan al de proloog tijdens ons herfstconcert. Op deze site ziet u bij de agenda de “toer-etappes” welke we in 2016 hebben. 17 januari hebben we onze receptie. We hopen u op één van onze etappes te mogen begroeten.

Programma jubileumjaar

Dit jaar vieren wij ons 40 jarig bestaan. Inmiddels hebben we de proloog en de opening van dit jaar al gehad. Ook een druk bezochte receptie is al weer geschiedenis. Het volledige programma 2016  "Toer dur Deurze" staat op de site. Tijdens Pasen hebben we onze beide jubileumconcerten.  

Verkoop toegangskaartjes Jubileumconcerten

Vanaf 14 maart zijn de toegangskaartjes verkrijgbaar via onze verkoopadressen. Verkoop via info@deurnesmannenkoor.nl of tel. (0493)317221 na 18.00 uu. Vrije verkoop bij boekhandel Berkers, VVV Deurne, Bruna Deurne en Plus St. Jozefparochie.

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met G.K. Animato & Vela Monte.

Datum: Zaterdag 16 april 2016 in Café Zaal “De Zwaan” in Zeilberg.   Tweede concert in de cyclus “Toer Dur Deurze”. Hieraan werken mee; G.K. Animato, koor Vela Monte, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door een gastmusicus/musici. Gratis entree. Nadere details volgen later.  

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met G.K. De Veengalm.

Datum: Zondagmiddag 22 mei 2016 in gemeenschapshuis “De Moost” in Neerkant. Derde concert in de cyclus “Toer Dur Deurze”. Hieraan werken mee; G.K. De Veengalm, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door een gastmusicus/musici. Gratis entree. Nadere details volgen later.  

Archief verwoest.

Smetje op het jubileumjaar, archief DMK verwoest door het regenwater.    

Afscheid van clubhuis Stationszicht

Tijdens de laatste repetitie voor de zomervakantie heeft het Deurnes Mannenkoor afscheid genomen van clubhuis Stationszicht. Zoals bekend zullen de uitbaters Jozef en Gon Hendriks in oktober cafe/zaal Stationszicht gaan sluiten.  

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met koor To Enjoy.

Datum: Zondagmiddag 2 oktober 2016 in “M.F.A. ’t Huis” in Vlierden. Aanvangstijd:  14.30 uur Vierde concert in de cyclus “Toer Dur Deurze”. Hieraan werken mee; Koor To Enjoy, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door een gastmusicus/musici. Gratis entree. 

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met G.Z.V. Una Sono.

Datum: Zaterdagavond 15 oktober 2016 in gemeenschapshuis “De Kastanje” in Liessel. Aanvang 20.00 uur. Vijfde concert in de cyclus “Toer Dur Deurze”. Hieraan werken mee; G.Z.V. Una Sono, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door een gastmusicus/musici. Gratis entree. 

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met Fanfare Wilona en G.K. Helenaveen/Gildekoor groot Deurne.

Datum: Zaterdagavond 5 november 2016 in gemeenschapshuis “De Gouden Helm” in Helenaveen. Aanvang 20.00 uur. Zesde concert in de cyclus “Toer Dur Deurze”. Hieraan werken mee; Fanfare Wilona, G.K. Helenaveen i.s.m. het Gildekoor Groot Deurne, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door een gastmusicus/musici. Gratis entree. Nadere details volgen later.  

Toer Dur Deurze: Samenwerkingsconcert met Koor Invite en het Jozefkoor.

Datum: Zondagmiddag 27 november 2016 in de Jozefkerk van Deurne – Sint Jozefparochie. Aanvang 14.30 uur. Zevende en tevens laatste concert in de cyclus van “Toer Dur Deurze” Hieraan werken mee; Koor Invite, het St. Jozef kerkkoor, Deurnes Mannenkoor en als extra een intermezzo door Annelie Brinkhof met pianiste Renate Hasselaar. Gratis entree.   

Het Deurnes Mannenkoor in 2017.

Nu het succesvolle jubileumjaar achter de rug is wil het Deurnes Mannenkoor zich weer gaan richten op haar jaarlijkse activiteiten.

DMK naar België

Driedaagse reis Deurnes Mannenkoor naar België. Op zaterdag 29 april 2017 heeft het Deurnes Mannenkoor deelgenomen aan het Aarschot Volkoren Festival in België. Dit is een tweejaarlijks koortreffen op 13 podia in het centrum van Aarschot, met deelname van 56 koren, 1700 zangers en 97 concerten, van pop tot klassiek. Het koor verbleef in de “bierstad” Leuven.  

Aarschot Volkoren

Zaterdag 29 april 2017. Deelname aan het tweejaarlijkse  Aarschots (B) korenfestival.

Open repetitie donderdag 18 mei

Open repetitie Deurnes Mannenkoor op donderdag 18 mei in Cultuurcentrum Martien van Doorne. 2017 staat voor het koor in het teken van actieve ledenwerving. In dit kader wordt op 18 mei een open repetitie gehouden in het Cultuurcentrum Martien van Doorne. U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom.