Hoogstaand concert in Willibrorduskerk.

Op dinsdag 12 november was jeugdkoor Dzvinochoc uit Kiev (Oekraïne) te gast in Deurne voor een concert in de Willibrorduskerk. Het intermezzo werd verzorgd door het Deurnes Mannenkoor. Wat een geweldige avond was dit. Voor een volle kerk zongen de nachtegalen uit Kiev de sterren van de hemel. Of het nu om sacrale muziek of om meer wereldse muziek gaat, ze beheersen de muziek tot in de kleinste vezel van hun frêle lichamen. Wat is de menselijke stem dan een prachtig instrument. Voor het Deurnes Mannenkoor o.l.v. van haar dirigent Fred Weijers was het een bijzondere eer om hier het intermezzo te mogen verzorgen. Als de dirigent van het koor, dhr. Ruben Tolmachov, aan het einde van de avond, de welgemeende complimenten maakt aan dit mannenkoor dan mag je met reden trots zijn. Wetend dat hij een bekroond internationaal jurylid is van gerenommeerde zangconcoursen in en buiten Europa. In zulk een ambiance blijft het geweldig om je als Deurnes koor te mogen presenteren. Dit soort avonden worden nooit meer vergeten en staan goud omrand beschreven in de analen.