Duizenden mooie dromen

Het samenwerkingsconcert “Duizenden Mooie Dromen” met Musical Voices en het Deurnes Mannenkoor op zaterdag 14 december 2013 is in één woord fantastisch verlopen. Beide koren zetten een prima verzorgd concert neer in conferentiehotel Willibrordhaeghe. Dit voor een volle kapel met zeer enthousiaste toehoorders. Veel lof van het publiek was er voor de presentatie van het programma. Er werd een zeer afwisselend zangprogramma aangeboden. Klassieke werken werden steeds afgewisseld met kerstpopsongs en werken gezongen door een klein koor samengesteld uit beide koren. Daarnaast was er tot tweemaal toe samenzang met het publiek. De muzikale begeleiding was in handen van het Musical Voices Combo. Het programma verliep vlot en verveelde nooit volgens de aanwezigen. Een staande ovatie was de slagroom op dit toch al zo lekkere toetje. Na afloop werd nog een poos nagekaart in de Wim van Deursenzaal. Enkele foto's zijn onder de rubriek foto's op de site geplaatst.

Duizend mooie dromen 14 dec 2013.JPG