Jubileumjaar met jubilarissen.

Nog één etappe en we hebben onze Toer dur Deurze er weer opzitten. Een mooi jubileumjaar waarop we vol voldoening terug kijken. We openden het jaar op zaterdag 16 januari met een viering in de Willibrorduskerk. De dag erna hadden we in het toenmalige clubhuis Stationszicht onze receptie. Die dag werden ook onze beide jubilarissen Martien van Helmond en Kees Bouwmans gehuldigd. Zij zijn beide vanaf het begin lid van ons koor. Die dag mochten Jan Elbers en Kees Bouwmans uit handen van Burgemeester Hilco Mak een koninklijk onderscheiding ontvangen. Ze werden beide lid in de orde van Oranje-Nassau.

Jubilarissen Kees en Martien

Op zondag en maandag 27/28 maart (Pasen) hadden we in het CCD ons jubileumconcert. Aan dit concert werken de solisten Ien Bouwmans en Annelie Brinkhof samen met pianist Martien Maas mee. Hierna vervolgden we in het jaar onze toer in Walsberg, Zeilberg, Neerkant, Vlierden, Liessel en Helenaveen. Tijdens de laatste repetitieavond voor de zomervakantie hebben we in het clubhuis Stationszicht drie jubilarissen gehuldigd. Mike Zschuschen en Jo van Hoek beide 12 ½ jaar lid en Jos Nooijen 25 jaar lid.

Jubilarissen Mike, Jo en Jos

Ook namen we afscheid van ons clubhuis. Jozef en Gon werden in de bloemetjes gezet. Later hebben we hen nog bedankt met het verzorgen van een kerkdienst en een passend cadeau. Inmiddels hebben we Stationszicht ingeruild voor het CCD.

Nu maken we ons op voor de laatste Toer naar Sint Jozefparochie.Samen met Koor Invite, het Jozefkoor, soliste Annelie Brinkhof en pianiste Renate Hasselaar  verzorgen we op zondagmiddag 27 november 2016 in de Jozefkerk een concert. De entree is gratis. Aanvangstijd is 14.30 uur.  Dit zal tevens het laatste optreden zijn waarbij wij onder muzikale leiding staan van dirigent Fred Wijers.

Het jubileumjaar stuiten we af met een eucharistieviering in de Willibrorduskerk Markt Deurne op zondag 15 januari 2017. Aanvang 11.00 uur.