Jaaragenda 2018

Ook dit jaar hebben we onze jaaragenda al weer aardig gevuld en we zullen voornamelijk in onze regio te beluisteren zijn.  We hebben o.a. uitvoeren in Deurne, Roermond en Eindhoven.

Ons eerste optreden is gepland op zondag 4 februari bij het opluisteren van de eucharistieviering in de Willibrorduskerk te Deurne.  In Roermond luisteren we ook een eucharistieviering op. We werken ook weer mee aan de concertcyclus in de Willibrorduskerk.  Verder is zeker vermeldingswaardig het concert i.s.m. Male Voice Choir uit Warrington (Engeland) wat plaats zal vinden op 7 april in de kapel van het Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe te Deurne.  Ook nieuw is het concert in de Catharina kerk te Eindhoven. Dit concert vindt later in het jaar plaats.  Via deze site en andere media proberen wij u tijdig te informeren over onze activiteiten. De activiteiten staan vermeld in de agenda.