Een goed en muzikaal 2019.

Namens bestuur en leden de allerbeste musikale wensen voor 2019.

muzikale gelukkige nieuwjaar 2019

Het programma voor 2019 hebben we weer goed gevuld met onze repetities en natuurlijk de diverse optredens en concerten. We zullen zowel in onze regio als net daarbuiten te beluisteren zijn.  We hebben o.a. uitvoeren in Deurne en Zeilberg, Kaatsheuvel en Vessem.

We hebben ons eerste optreden gepland op zondag 6 januari, het opluisteren van de eucharistieviering in de Willibrorduskerk te Deurne. Aanvang 10.30 uur.

Op 13 januari verzorgen wij een concert te Kaatsheuvel. Het concert vindt plaats in de HH. Martelaren van Gorkum, Erasstraat 8, 5171 VH Kaatsheuvel. Aanvangstijd is 14.30 uur.

Op 24 februari brengen we een bezoek aan Vessem om daar een concert te verzorgen.

23 maart zijn we te gast bij Animato uit Zeilberg.

Na de zomervakantie hebben we o.a. het jaarlijkse herfstconcert op 5 oktober. Het jaar sluiten we af met het kerstconcert op 21 december.