Het Deurnes Mannenkoor in 2017.

Nu het succesvolle jubileumjaar achter de rug is wil het Deurnes Mannenkoor zich weer gaan richten op haar jaarlijkse activiteiten. Wat standaard is geworden, zijn het opluisteren van twee eucharistievieringen in Deurne, daarnaast het jaarlijks terugkerend herfstconcert en sinds lange tijd zal in 2017 een Kerstconcert georganiseerd worden. Ook zal aan diverse concerten deelgenomen worden in binnen- en buitenland, zowel in de regio als daarbuiten. Om die reden zal deels een nieuw repertoire ingestudeerd gaan worden onder leiding van haar nieuwe dirigent Jan Berkers.  Nieuwe dirigent,  nieuw repertoire, een mooi moment voor mannen die al langere tijd met de gedachte lopen om lid te worden van het Deurnes Mannenkoor. Het koor heeft zichzelf ledenwerving dan ook als belangrijkste doel gesteld.

Dit houdt in dat het koor diverse oud leden  en oud aspirant leden van het mannenkoor persoonlijk zal benaderen voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Het eerste  aspirant lid heeft zich inmiddels al aangemeld. Ook mannen met een goede zangstem en enige muzikale kennis zijn van harte welkom. Ieder aspirant lid kan rekenen op een persoonlijke begeleiding door een of meerdere  buddy’s. Ook voor koorscholing wordt gezorgd. De drempel om te komen zingen bij het Deurnes Mannenkoor ligt waarschijnlijk veel lager dan menigeen denkt.

Dus heeft u belangstelling om te zingen in een mannenkoor waar gezelligheid voorop staat, dan bent u van harte welkom op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag van 20.30 tot 22.30 in het Cultuurcentrum Martien van Doorne.

Zijn er nu al vragen en/of opmerkingen dan kunt u deze  mailen naar info@deurnesmannenkoor.nl Bellen mag uiteraard ook. 06-52021438 of 0493-311139.

2017 repetitie