2 Prima "concerten" 18 februari

Op uitnodiging van de Limburgsche Brancandiersverening heeft het Deurnes Mannenkoor op zondag 18 februari de Eucharistieviering gezongen in de Caroluskapel, Swalmerstraat 100 te Roermond. Aanvang 10.30 uur. Deze viering ging vooraf aan de jaarlijkse ledenvergadering van de Brancardiers. Voor een goed gevulde kapel werd de mis van W. Byrd gezongen aangevuld met een aantal liederen. Hoofdcelebrant was Mgr. E. de Jong hulpbisschop van Roermond. De mis werd met veel complimenten ontvangen met als slot een warm applaus en de complimenten van de Mgr. Het was een lust om te zingen in deze mooie kapel uit het 1556. De akoestiek was formidabel.

’s Middags om 16.00 uur heeft het koor een concert gegeven in de St.Willibrorduskerk in Deurne Centrum in het kader van de “Concertcyclus”. Het koor bracht in totaal 15 nummers ten gehore met een intermezzo van het Eindhovens Koperensemble met als soliste zangeres Els van der Waard.

Het was wederom een prima concert mede dankzij de goede akoestiek  van deze kerk.