Zeven jubilarissen

Het Deurnes Mannenkoor heeft dit jaar zeven jubilarissen. Dit is in het 42 jarig bestaan van het koor nog nooit voorgekomen en mag op een ledenbestand van 32 actieve zangers zeker uniek genoemd worden. Het toont ook aan dat de leden het koor erg trouw zijn en dat muziek, zang en vriendschap mooi samen kunnen gaan.

Op de laatste bijeenkomst voor het zomerreces werden deze jubilarissen in het zonnetje gezet. De huldiging vond plaats in het Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe waar sinds januari 2018 het koor haar thuishaven heeft. Gerepeteerd wordt iedere donderdagavond van 20.30 tot 22.30 uur in de Aula van het hotel. Deze Aula heeft een heel goede akoestiek en het koor is dan ook erg blij dat daar gerepeteerd kan worden. Mocht de Aula op donderdag onverhoopt bezet zijn, dan mag het koor gebruik maken van de Kapel van het Hotel om daar te repeteren. Deze Kapel beschikt over een geweldige akoestiek en het koor zal in de toekomst hier regelmatig concerten gaan geven.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst kregen de jubilarissen van Mevr. Marcellis, de afgevaardigde van de KBZON, de jubileum insignes opgespeld en de daarbij behorende oorkondes overhandigd. Uiteraard werden de partners ook niet vergeten en kregen van voorzitter Jan Bouwmans een mooi boeket bloemen overhandigd. Hierna was er nog een gezellig samenzijn in de tuin van het Hotel.

Op donderdag 23 augustus zal het koor na de zomervakantie weer voor het eerst repeteren. Heeft u interesse om in een mannenkoor te zingen dan bent u op een van de repetitieavonden van harte welkom. Wel zou het koor het fijn vinden wanneer u zich van te voren meldt. Dit kan via info@deurnesmannenkoor.nl ook kunt u telefonisch contact opnemen zie hiervoor deze website.

Staand v.l.n.r.  Hein Albers, Karel de Wit, Frans van der Aa, Leo van Loon allen 12 ½ jaar lid.

Zittend v.l.n.r.: Ton Verhaegh 25 jaar lid, Huub Lutters en Gerrie Martens 40 jaar lid.

2018 jubilarissen DMK.